Koop hier kaarten voor Sjin op Sjiek

Geplaatst op vrijdag 5 januari 2024.

Bereid je voor op een avond vol glitter en glamour, want op zaterdag 27 januari 2024 vieren we het 4×11 jarig jubileum van CV de Waterratte tijdens Sjin op Sjiek, met niemand minder dan 10 Feet Up!

De klanken van 10 Feet Up zullen de hele avond de dansvloer laten trillen. Het belooft dus een onvergetelijke avond te worden vol muzikale magie en feestelijke vibes. Trek je mooiste outfit aan (de dresscode is Tenue de Ville*), laat je dansschoenen glanzen en dompel je onder in Sjin op Sjiek.

Wanneer: Zaterdag 27 januari 2024
Waar: Gemeenschapshuis ’t Geboew, Schin op Geul
Tijd: 20:11 uur (zaal open om 19:11 uur)

De kaarten voor het Sjin op Sjiek gaan maandag 27 november om 18:00 uur enkel online in de verkoop via deze website. De prijs per ticket is 17,50 euro (exclusief 0,50 cent transactiekosten per bestelling). Op = op!

* De dresscode is een richtlijn en is dus niet verplicht. Je bent vrij in je kledingkeuze. We gaan er een sjieke avond van maken die voor iedereen toegankelijk zal zijn.

Zo koop je kaarten

Vanaf maandag 27 december om 18:00 uur kun je op de onderstaande knop klikken en kom je in de bestelomgeving terecht. Hier kun je jouw gewenste aantal tickets aangeven en na het achterlaten van enkele gegevens en door middel van online betaling (iDeal) de bestelling definitief maken. Je ontvangt vervolgens op het opgegeven mailadres e-tickets, welke je op de avond zelf mee moet nemen (kan zowel worden geprint of laten zien op jouw telefoon). Deze tickets worden dan gescand, wat je toegang zal geven tot het evenement.