Meld je hier aan voor de Sjinse Vastelaoves Samenzitting

Geplaatst op donderdag 13 januari 2022.

Ook dit jaar zal de Sjinse vastelaovend anders zijn dan anders. Toch brengen CV de Waterratte en JCV de Waterretjes gezamenlijk Sjin in vastelaovessferen!

Zaterdag 19 februari 2022 organiseren we een bijzondere avond onder de noemer de Sjinse Vastelaoves Samenzitting. Een uniek evenement dat de Sjinse vastelaovesvlam moet laten branden.

Op deze avond kun je vanaf 19:33 uur inschakelen op onze online livestream op Youtube. Vanaf 20:11 brengen we een interactief programma met muziek, humor, entertainment en heel veel prijzen!

Om het échte Sjinse vastelaoves-gevoel in jouw huiskamer te krijgen kun je voor € 5,- toegang krijgen tot de videoruimte waarmee we gedurende de uitzending meerdere keren de interactie gaan opzoeken! Daarnaast krijg je voor deze € 5,- een kienkaart én 3 tombolalootjes waarmee je kans maakt op te gekke prijzen. Uiteraard is het mogelijk om extra lootjes te kopen om meer kans te maken, kosten hiervan zijn € 0,50 per lootje!

Jouw plekje kun je vanaf nú reserveren via onderstaand formulier.

Zien we je 19 februari?

Aanmelden

Vul hieronder het formulier in. Je ontvangt dan direct een bevestiging van je aanvraag.

Vervolgens krijg je binnen een paar dagen een betaallink waarmee je de bestelling kan betalen.

Voor 19 februari 13:00 uur ontvang je dan de bingokaarten, tombolalootjes en de Zoomlink (inclusief uitleg) in je mailbox!

    Waar ga je kijken?

    Vul de code die verschijnt in (ter beveiliging):

    captcha