Meld je hier aan voor de Sjinse Vastelaoves Samenzitting

Geplaatst op maandag 17 januari 2022.

Ook dit jaar zal de Sjinse vastelaovend anders zijn dan anders. Toch brengen CV de Waterratte en JCV de Waterretjes gezamenlijk Sjin in vastelaovessferen!

Zaterdag 19 februari 2022 organiseren we een bijzondere avond onder de noemer de Sjinse Vastelaoves Samenzitting. Een uniek evenement dat de Sjinse vastelaovesvlam moet laten branden.

Op deze avond kun je vanaf 19:33 uur inschakelen op onze online livestream op Youtube. Vanaf 20:11 brengen we een interactief programma met muziek, humor, entertainment en heel veel prijzen!

Om het échte Sjinse vastelaoves-gevoel in jouw huiskamer te krijgen kun je voor € 5,- toegang krijgen tot de videoruimte waarmee we gedurende de uitzending meerdere keren de interactie gaan opzoeken! Daarnaast krijg je voor deze € 5,- een kienkaart én 3 tombolalootjes waarmee je kans maakt op te gekke prijzen. Uiteraard is het mogelijk om extra lootjes te kopen om meer kans te maken, kosten hiervan zijn € 0,50 per lootje!

Jouw plekje kun je vanaf nú reserveren via onderstaand formulier.

Zien we je 19 februari?

We gooien de deuren open!

Bericht van woensdag 16 februari.

De Sjinse Vastelaoves Samenzitting gooit de deuren open! Na het goede nieuws van gisteravond hebben CV de Waterratte en JCV de Waterretjes besloten de deuren van ‘t Geboew open te gooien. Publiek is weer welkom om ein-de-lijk weer eens een feestje te vieren! Uiteraard volgen we alle coronamaatregelen en is een QR-check dus verplicht. Voor mensen die de zitting digitaal willen volgen gaat er niks veranderen.

Hoe gaat het nu allemaal in zijn werk? Klik hier voor meer informatie.

Neem afscheid van onze prinsenparen

Tijdens de Sjinse Vastelaoves Samenzitting zullen we ook afscheid nemen van Prins Phil I, Prinses Mariël, Jeugdprins Ryan I en Jeugdprinses Fenna. Om hun een waardig afscheid te gunnen maken we nog één uitzwaaironde. Vanaf 16:11 uur rijden we met onze prinsenwagen nog een rondje door het dorp.

Hoor je de muziek? Kom dan naar buiten en zwaai onze prinsenparen uit! De exacte route maken we op de dag zelf bekend via deze website.

We vragen iedereen zich te houden aan de dan geldende coronamaatregelen.