Sjinse Vastelaoves Samenzitting gooit ook de deuren open!

Geplaatst op woensdag 16 februari 2022.

De Sjinse Vastelaoves Samenzitting gooit de deuren open! Na het goede nieuws van gisteravond hebben CV de Waterratte en JCV de Waterretjes besloten de deuren van ‘t Geboew open te gooien. Publiek is weer welkom om ein-de-lijk weer eens een feestje te vieren! Uiteraard volgen we alle coronamaatregelen en is een QR check dus verplicht. Voor mensen die de zitting digitaal willen volgen gaat er niks veranderen.

Entree is 5 euro. Hiervoor ontvang je ook een kienkaart en drie tombolalootjes (extra tombolalootjes kosten 0,50 cent per stuk). We hebben meer dan 30 leuke prijzen weg te geven! Alvast een bingokaart en tombolalootjes reserveren kan via het formulier hieronder.

Mensen die zich al aangemeld hebben kunnen aangeven of ze naar ‘t Geboew komen. Jullie bingokaarten en tombolalootjes blijven geldig! De stream zal beschikbaar blijven voor mensen die liever niet naar ‘t Geboew willen komen. De stream zal starten om 19:33 uur, het programma begint om 20:11 uur. Mensen die zich aangemeld hebben kunnen ook meedoen in een videoruimte.

De vooraf gereserveerde tombolalootjes staan op naam en eventuele prijzen zullen, mocht de winnaar niet in ‘t Geboew zijn, naderhand thuis bezorgd worden. Eventuele lootjes die in ‘t Geboew nog verkocht worden dienen live opgehaald te worden, anders wordt een nieuw lot getrokken.

Om kans te maken op de bingoprijzen (drie écht te gekke prijzen) dien je echter wel (digitaal) aanwezig te zijn. Dit kan via de videoruimte of fysiek in ‘t Geboew. Voor de bingokaarten geldt: op = op!

Dus samenvattend:

Ik wil naar ‘t Geboew en heb al bingokaarten/tombolalootjes gereserveerd
Super! Je ontvangt, mits je betaald hebt, zaterdagochtend jouw bingokaarten en tombolalootjes in de mail. Dan zien we je zaterdagavond in ‘t Geboew!

Ik wil naar ‘t Geboew, maar heb nog geen bingokaarten/tombolalootjes gereserveerd
Leuk dat je wilt komen! Reserveer hieronder jouw bingokaarten en tombolalootjes, betaal uiterlijk vrijdag en ontvang zaterdagochtend jouw bingokaarten en kienkaarten in de mail. Aan de deur zullen, mocht er nog plaats zijn, eventueel de laatste bingokaarten en tombolalootjes verkocht worden (op = op).

Ik wil niet naar ‘t Geboew, maar heb wel al bingokaarten/tombolalootjes gereserveerd
Dan hoef je niks te doen! Je ontvangt, mits je betaald hebt, zaterdagochtend jouw bingokaarten en tombolalootjes in de mail. Dan zien we je zaterdagavond in de digitale videoruimte!

Ik wil niet naar ‘t Geboew, maar heb nog geen bingokaarten/tombolalootjes gereserveerd
De stream is gratis te volgen op Youtube. Maar om kans te maken op leuke prijzen heb je bingokaarten/tombolalootjes nodig. Reserveer ze hieronder en je ontvangt ze, mits je betaald hebt, zaterdagochtend in de mail.

Ik heb helemaal geen zin in een feestje
Jammer! Maar wil je toch leuke prijzen winnen kun je altijd nog tombolalootjes kopen….

Afscheid nemen van onze prinsenparen gaat door

Tijdens de Sjinse Vastelaoves Samenzitting zullen we ook afscheid nemen van Prins Phil I, Prinses Mariël, Jeugdprins Ryan I en Jeugdprinses Fenna. Om hun een waardig afscheid te gunnen maken we nog één uitzwaaironde. Vanaf 16:11 uur rijden we met onze prinsenwagen nog een rondje door het dorp.

Hoor je de muziek? Kom dan naar buiten en zwaai onze prinsenparen uit! De exacte route maken we op de dag zelf bekend via deze website.

Aanmelden

Vul hieronder het formulier in. Je ontvangt dan direct een bevestiging van je aanvraag.

Vervolgens krijg je binnen een paar dagen een betaallink waarmee je de bestelling kan betalen.

Voor 19 februari 13:00 uur ontvang je dan de bingokaarten, tombolalootjes en de link (inclusief uitleg) in je mailbox!

Let op: aanmelden kan tot en met vrijdag 18 februari 22:00 uur! Daarna wordt er alleen nog maar aan de deur verkocht.

Het is helaas niet meer mogelijk je aan te melden voor de Sjinse Vastelaoves Samenzitting.