Koop hier kaarten voor de Sjinse Sjraveltoch

Geplaatst op zaterdag 5 augustus 2023.

Op zondag 5 november 2023 organiseert CV de Waterratte, in aanloop naar het 4x11 jarig jubileum in 2024, weer een Sjinse Sjraveltoch. Al wandelend in de omgeving van Schin op Geul kunt u genieten van een heerlijk 5 gangen menu, bereid door een topteam aan koks.

Voor de liefhebbers is er een wandeling uitgezet van ongeveer 12 km tussen de 5 locaties. Let op: deze wandeling is pittig en is niet geschikt voor rolstoelen of kinderwagens. De locaties zijn: San Blas, Salden, Herbergier, Woodz en Party Bowling Centrum.

Tijdens de afsluiting bij Party Bowling Centrum kan men nog een paar gezellige uurtjes doorbrengen met muziek van een DJ en een optreden van The Pigeons.

Koop nu kaarten, want op = op!

De prijs voor een 5 gangen menu bedraagt € 33,33.
Er is ook een kindermenu (max 11 jaar) voor het bedrag van € 11,11.
Kaarten voor deze bijzondere dag zijn uitsluitend te koop via de knop onderaan dit bericht. Na bestelling ontvangt u de kaarten in uw mailbox.

Gelet op het verwachte aantal deelnemers zal men door de organisatie een tijdsblok toegewezen krijgen. De eerste groep zal om 09:30 uur vertrekken vanaf de startplek in Walem. Uw exacte starttijd wordt in aanloop van het evenement per mail bekend gemaakt.

Elke bestelling zal als unieke groep ingedeeld worden. Wilt u naderhand nog tickets bijbestellen? Gebruik dan dezelfde naam en mailadres als bij uw eerste bestelling en vermeld in de opmerkingen dat het om een aanvullende bestelling gaat.

Let op: de kaartverkoop sluit op zondag 15 oktober 2023!