Koop hier kaarten voor het Jubileum Buuttetreffen

Geplaatst op woensdag 11 oktober 2023.

Op vrijdag 26 januari 2024, in het gezellige gemeenschapshuis ’t Geboew in Schin op Geul, vieren we het 4×11 jarig jubileum van CV de Waterratte met een harde lach. Het Buuttetreffen keert terug voor een onvergetelijke avond vol humor!

Geniet van de hilarische optredens van enkele van de meest gerenommeerde buuttereedners. Dit jaar mogen we Fer Naus, Maurice Timmermans, Conny Bruynaers, Jan Geraedts en Fer Kousen verwelkomen! Ze zullen je laten lachen tot je buikpijn hebt! De avond wordt traditioneel in goede banen geleid door niemand minder dan Hub Stassen, de buuttereedner die het komend jaar afscheid zal nemen van het vak en daarbij Schin op Geul natuurlijk niet mag overslaan.

Zorg dat je erbij bent op 26 januari 2024. Kaartjes zijn beperkt, dus stel je plek snel veilig en maak je klaar voor een avond vol tranen van het lachen.

Wanneer: Vrijdag 26 januari 2024
Waar: Gemeenschapshuis ’t Geboew, Schin op Geul
Tijd: Deuren open om 19:30 uur, aanvang programma om 20:30 uur.

De kaarten voor het Jubileum Buuttetreffen gaan zondag 15 oktober om 18:00 uur enkel online in de verkoop via deze website. De prijs per ticket is 15,00 euro (exclusief 0,50 cent transactiekosten per bestelling). Op = op!

Zo koop je kaarten

Vanaf 15 oktober om 18:00 uur kun je op de onderstaande knop klikken en kom je in de bestelomgeving terecht. Hier kun je jouw gewenste aantal tickets aangeven en na het achterlaten van enkele gegevens en door middel van online betaling (iDeal) de bestelling definitief maken. Je ontvangt vervolgens op het opgegeven mailadres e-tickets, welke je op de avond zelf mee moet nemen (kan zowel worden geprint of laten zien op jouw telefoon). Deze tickets worden dan gescand, wat je toegang zal geven tot het evenement.