Piet Bisschops benoemd tot erelid

Geplaatst op dinsdag 5 november 2019.

Zaterdagavond, na afloop van de jubileumeditie van het Buuttetreffen, is Piet Bisschops benoemd tot erelid van onze vereniging. In het afsluitend bedankwoordje van voorzitter en president Dave Pasmans werd Piet geroemd voor zijn jarenlange inzet voor onze vereniging en werd hem de eremedaille toegereikt door regerend prins Roel I.

Piet stond in 1980 aan de wieg van de heroprichting van CV de Waterratte. Na een afwezigheid van ruim 16 jaar kwam de vereniging toen terug met de georganiseerde carnaval in Sjin. Sinds dat jaar is Piet non-stop betrokken binnen de vereniging en bekleed hij vele functies. Zo was hij 22 jaar lang president en is hij initiatiefnemer van een waslijst aan activiteiten. De laatste jaren houdt Piet zich voornamelijk bezig met het Buuttetreffen, de 55+ Zitting, het contact met bevriende verenigingen en het ziekenbezoek.

Piet heeft recentelijk aangegeven een stapje terug te zullen doen en zal minder met de raad van elf uittrekken. Maar Piet kennende zal hij achter de schermen nog het nodige werk blijven verrichten voor onze vereniging.

Piet, als iemand dit erelidmaatschap verdiend dan ben jij het, want zonder jou was onze vereniging niet zoals hij nu is!

Van harte gefeliciteerd Piet!

In de Waterrattegids van het komende seizoen blikken we uitgebreid terug naar de verdiensten van Piet voor onze vereniging.