Spectaculair evenement herleeft: de Sjinse Sjraveltoch keert terug!

Geplaatst op dinsdag 14 februari 2023.

Het is zo ver: er zal weer een Sjinse Sjraveltoch plaatsvinden, en wel op 5 november 2023, in de aanloop naar ons 4 x 11 jarig jubileum. Er is een topteam van koks bereid gevonden om een 5 gangen menu samen te stellen. Al wandelend in de omgeving van Schin op Geul zal dit heerlijks aan u geserveerd worden. Uiteraard zal er ook een borrelplek onderweg aanwezig zijn waar u iets versterkends/verrassends aangeboden zal worden. Op de eindbestemming zal deze dag feestelijk afgesloten worden. Reserveer deze datum dus alvast in uw agenda.

Over de Sjinse Sjraveltoch
Op 9 november 1997 organiseerde CV de Waterratte voor de eerste keer een culinaire wandeltocht onder de naam Sjinse Sjraveltoch! De tocht van ongeveer 12,5 km ging langs de mooiste plekjes van Sjin en omgeving. Na een aantal jaren was deze culinaire tocht uitgegroeid tot een fenomeen, wijd en zijd bekend. De deelnemers kwamen uit de verre omstreek, tot aan de randstad toe, om dit mee te mogen maken. De gerechten werden met veel zorg bereid door topkoks en geserveerd door vakkundige bediening.

De laatste keer dat we de Sjraveltoch georganiseerd hebben was in 2012, ter gelegenheid van ons 3 x 11 jarig jubileum. De kaartverkoop liep storm. Uiteindelijk hebben er zo’n 650 mensen deel genomen. We moesten de kaartverkoop stoppen omdat het niet meer verantwoord was om nog meer mensen mee te laten lopen.

Houd onze site in de gaten voor meer details en updates.

Binnenkort zal de mogelijkheid aangeboden worden om alvast kaarten te reserveren.

Namens de werkgroep Sjraveltoch 2023,

Huub Bock
Penningmeester C.V. de Waterratte