Vier nieuwe bestuursleden voor CV de Waterratte

Geplaatst op zondag 6 juni 2021.

Carnavalsvereniging de Waterratte uit Schin op Geul is verheugd te kunnen melden dat vier leden toegetreden zijn tot het bestuur van de vereniging. Na een periode van ruim een half jaar is het bestuur weer op volle sterkte en gaat het de toekomst met veel nieuwe energie tegemoet. Tijdens een speciaal ingelaste digitale ledenvergadering hebben de leden ingestemd met het toetreden van de vier nieuwe bestuursleden.

Het bestuur is aangevuld met Niels Bemelmans (voorzitter), Frank Raaphorst (penningmeester), Ralph Souren (secretaris) en Roel van Weersch (bestuurslid). Daarnaast blijven Marco Leunissen (vice-voorzitter) en Phil van Oers (bestuurslid) in hun functie. Na ruim 20 jaar wordt er afscheid genomen van secretaris Wiebe Appelboom. Eind vorig jaar deden Dave Pasmans, Martijn Roosendaal en Herman Rongen ook een stapje terug. De vereniging wil hun mede via deze weg hartelijk danken voor hun inzet.

Het doel van het vernieuwde bestuur is om de carnavalsvereniging weer frisse energie te geven, ook na deze coronaperiode volop voorop te lopen in de “Sjinse vastelaovend”. De afgelopen jaren waren de nieuwe bestuursleden al actief in diverse werkgroepen. Zo zaten ze ook de afgelopen maanden niet stil en waren ze onderdeel van de coronawerkgroep die, coronaproof, toch enkele initiatieven op touw zette.

Naast de bestuurssamenstelling is ook het secretariaat adres gewijzigd: vanaf heden is dat Mauritiussingel 46 in Schin op Geul. Daarnaast kunt u voor vragen en frisse ideeën altijd terecht via het mailadres info@cvdewaterratte.nl.