Wie wordt de nieuwe heerser van Sjin?

Geplaatst op woensdag 16 november 2022.

Wie zwaait in 2023 met de scepter over het Waterratteriek? Op die vraag krijgen we aanstaande zaterdag antwoord. Tijdens de traditionele prinsenproclamatie wordt de nieuwe heerser van CV de Waterratte aan het dorp gepresenteerd. Dit jaar gebeurd dat, voor het eerst, in restaurant WOODZ op de Valkenburgerweg.

CV de Waterratte nam in februari al afscheid van oud Prins Phil I en oud Prinses Mariël. Daardoor zal de nieuwe heerser dit jaar al vroeg op de avond, rond de klok van 21:00, uit het doek springen. Aansluitend zal zanger Eric Ghelen het publiek amuseren met een optreden, waarna een DJ het feest op zijn kop zal laten schudden. De deuren van openen om 20:00 uur en de entree is gratis.

De nieuwe heerser liet via Facebook al weten zin te hebben in zaterdag en blij te zijn vanaf dan niet meer te hoeven zwijgen.

"Leef luuj van Sjin,

Langzaam begint er noe toch waal get sjpanning te komme. Nao lang wachte is 't d'r 19de dan eindelijk zo wied! Wat bin ich blie dat ich vanaaf zaoterdig neet miè hoof te zjwiege..

Ich höb er väöl zin in en ich hoop dat g'r natuurlijk allemaol nao Woodz komt um er same eine geweldige aovend van te maken!"

- D'r nuuje