Wiel Winthagen benoemd tot erelid

Geplaatst op zondag 16 december 2018.

Gisteravond tijdens de jaarlijkse feestvergadering van CV de Waterratte is Wiel Winthagen benoemd tot erelid van onze vereniging. Veel leden waren aanwezig op deze bijzondere avond in hotel Salden waar feestelijk werd teruggekeken naar het afgelopen carnavalsjaar. In het woordje van voorzitter Karel Keulen werd Wiel Winthagen prompt benoemd tot erelid.

Wiel is al jarenlang een grote steunpilaar van onze vereniging. Zo bezette hij diverse bestuurlijke functies en nam hij jarenlang het voortouw tijdens zijn presidentschap. Daarnaast is Wiel, jubileumprins in 1991, al vanaf het eerste moment dat hij de vereniging betrad druk op de achtergrond bezig met allerlei werkzaamheden. Zijn loodsen staan dan ook vol met attributen van de Waterratte en ook de prinsenwagen is bij hem op het terrein gestald. Bij iedere activiteit is Wiel een van de mensen die ervoor, tijdens en erna de handen uit de mouwen steekt om er een geslaagd iets van te maken.

Met de benoeming tot erelid willen wij aangeven hoe dankbaar wij zijn voor de ondersteuning die we van Wiel, en zijn vrouw Caren, de afgelopen jaren hebben gekregen.

Van harte proficiat Wiel!